Vanliga frågor

Hur köper jag Mewego Passport?

Du kan köpa Passport direkt på vår sida. Använd samma konto i appen sen när du ska checka-in.

Du kan också köpa Mewego Passport genom att ladda ner Mewego i Appstore eller Google Play. Därefter skapar du ett konto. Nästa steg är att du köper Mewego Passport och registrerar dig via stegen som följer.

Köp passport nu

Vad kostar Mewego Passport?

Mewego Passport kostar 129kr/mån och har ingen bindningstid.

Kan man avsluta kontot när man vill?

Självklart, vi har ingen bindningstid. Om du har betalat ditt Passport och sedan säger upp det direkt så har du en månad med Passport. Därefter avslutas abonnemanget.

Kan man gå på hur många matcher som helst?

Du kan boka två matcher samtidigt men det finns ingen begränsning på hur många du kan gå på.

Hur många platser finns det på varje evenemang?

Det är arrangören som ansvarar för hur många platser som finns till varje match samtidigt så gäller först till kvarn principen när det gäller att boka sin plats. Det kommer att stå när platserna är fulla i tjänsten.

Jag kan inte boka ett evenemang?

Det kan bero på att du redan har två stycken bokningar och att du måste gå på ett evenemang eller avboka dig för att sedan boka in dig på det nya evenemanget. Det kan också bero på att arrangören inte har fler platser till evenemanget och därmed är evenemanget fullbokat.

Kontot fullbokat vad innebär det?

Det innebär att du redan har två stycken bokningar (2st bokningar är max). Kontot fullbokat försvinner när du har gått på ett evenemang eller om du avbokar ett evenemang.

Hur checkar jag in?

Genom att trycka på ditt bokade evenemang i appen och att evenemanget står som ”incheckning öppnade” då skannar du den uppsatta QR koden som handhållna av arrangören (fråga arrangören på plats om du inte hittar någon QR kod).

Kan jag använda Mewego Passport i andra städer?

Ja, hela idén med Mewego Passport är att du ska kunna använda det i varje ansluten ort.

Kontakta oss

Hittar du inte svaret på din fundering ovan?

Kontakta oss på e-postadressen: